Kennelpakaste

logo_kennelpakaste
Kotimainen koiranruoka ja muut pakasteet

Kuka tahansa kissan ja koiran omistaja haluaa tarjota lemmikilleen parasta; luonnollista, terveellistä ja täyspainoista ravintoa ilman turhia säilöntä- ja lisäaineita. Tutkitut ja lemmikkien arvostamat herkulliset Kennelpakaste Oy:n valmistamat kissan- ja koiranruoat auttavat pitämään lemmikkisi hyvässä lihassa.

Koirille ja kissoille tarkoitettuja laadukkaita ja maistuvia kennelpakasteita valmistava Kennelpakaste Oy sijaitsee Ikaalisissa, keskellä kauneinta Hämettä. Kennelpakaste Oy on tunnettu ja palkittu kissojen- ja koirienruokia valmistava perheyritys.
Kennelpakaste Oy on erikoistunut lemmikkieläimille tarkoitettujen liha- ja kalatuotteiden sekä erilaisten herkkuseosten valmistamiseen puhtaasta ja kotimaisesta lihasta. Tuorepakatut liha- ja kalatuotteet sekä erilaiset herkkuseokset maistuvat koirille ja kissoille ihan sellaisenaan tai vaikka kotiruokaan sekoitettuna. Kotimaisesta lihasta valmistetut tuorepakatut lemmikkiruoat tekevät hyvää lemmikillesi.

Kennelpakaste Oy:n valmistamat ja jälleenmyytävät tuotteet on tarkoitettu yrityksille kuten marketeille ja lemmikkieläinkaupoille. Tutustu Kennelpakasteita jälleenmyyviin marketteihin ja lemmikkieläintarvikeliikkeisiin.
Lemmikkiruoat olemme pakanneet valmiiksi sopivan kokoisiin ja käytännöllisiin pakkauksiin, joita on helppo käsitellä, säilyttää ja asetella myyntitiskeihin. Lisäksi koirien- ja kissojen ruokaa lemmikeilleen ostavat asiakkaat kokevat lemmikkiruokapakkauksemme helpoksi ja käytännöllisiksi kuljettaa kotiin, säilyttää ja annostella.

Tutustu saatavilla oleviin kissojen ja koirien ruokien jälleenmyyntiin tarkoitettuihin Market- tuotteisiin ja lihapakastetuotteisiin.
Kennelpakaste
kennelpakaste_kuva