Kusse & Kutta

Kusse & Kutta -pannat, valjaat, taluttimet

Jonna Keskiaho:

”Tmi Kusse&Kutta on vuonna 2008 perustettu Vantaalla toimiva koiratarvikkeita valmistava yritys. Tällä hetkellä suunnittelu ja valmistus keskittyy lähinnä koirien tekstiilikaulapantoihin, -valjaisiin sekä -hihnoihin. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Vantaalla, Suomessa.

Kaiken takana olen minä, Jonna Keskiaho. Tällä hetkellä vastaan itse yrityksen pyörittämisestä, tuotteiden valmistuksesta sekä suunnittelusta. Olen vuonna 2008 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistunut vestonomi, eli vaatetusalan ammattilainen. Koiria pyörii nurkissa 2-3. Vakituisesti kotona asustavat russelimummo Jane ja länderinuorukainen Maix. Välillä meillä kyläilee myös russelipappa Jasu. Kusse&Kutta-nimi tulee Jane-koirani lempinimistä. Rakkaalla lapsella kun on monta nimeä.”